Anikaso nagelstudio Leuven Nagelstudio Leuven Freelance docent nagelstyling
U bent nu hier: Home - Opleiding nagelstyling - Anikaso ... Where else?

EEN PROFESSIONELE OPLEIDING NAGELSTYLING? HET KAN BIJ ANIKASO!

 

 

Waarom kiezen voor een Anikaso-opleiding gel applicatie?

 

Anikaso onderscheidt zich van anderen omdat deze cursus ECHT een solo gebeuren is, in de nagelstudio.  Jij, jouw model en het toeziend oog van Anikaso.  Niemand anders. De Anikaso-aandacht gaat integraal naar jou.

 

De opleiding situeert zich in de professionele setting van de nagelstudio.  

 

Dit levert ook kostbare tijdwinst op.  De les kan immers onmiddellijk van start gaan.  Bijvoorbeeld geen gesleur aan en uitpakken en klaarzetten van lampen en verlichting. 

 

Anikaso heeft meer dan 12 jaar ervaring in het nagelvak en is tevens freelance docent nagelstyling aan de schoonheidsschool.  Deze ervaring wil ik overbrengen door een praktijkgerichte opleiding.

 

Geen eerste weken uitsluitend gevuld met enkel theorie.  Omdat er geen andere cursisten zijn, komt er een instant reactie tot stand tussen theorie en praktijk, dit volgens de structuur van de cursus.

 

Anikaso verkoopt zelf geen benodigdheden voor nagelstyling en verplicht niet tot aankoop van een merkgebonden basispakket met producten en instrumenten.  Zo leer je werken met de producten van je eigen keuze.  Toch liever wat tips en suggesties voordat je tot aankoop overgaat?  Geen probleem, dan bespreken we dat tijdens les 1.

 

Opleiding volgen bij Anikaso zorgt ervoor dat er niet onmiddellijk grote happen uit je budget gaan.  Je betaalt zelfs per les (zie betaalwijze).